2015. november 17., kedd

Születésnap5 éves a Kockák és Koboldok!

Tavaly annyira sok dolgom volt, hogy el is felejtettem a napján írni, de szerencsére idén nem követem el ezt a hibát. :)

Kb. 32000 oldalmegjelenítésnél járunk jelenleg, ami szerintem egyáltalán nem rossz az elmúlt 5 évre visszamenőleg, pláne ha az utóbbi két év visszaesését is figyelembe vesszük. A visszaesés annak köszönhető, hogy tavaly óta nagyon megsokasodtak a dolgaim (utolsó év az MA-n), s idén (ősztől) is igencsak sok dolgom van (első év a doktorin). Szép lassan azért kialakul minden, s talán a blogírás fonalát is újra fel tudom venni rendesen. 

Játékbeszámolókkal jócskán el vagyok maradva: egyrészt az év elejei pörgős Dragon Age-ezésünkről nem írtam, másrészt a D&D 5th kampányom beszámolóinak fele is hiányzik. Ezeket igyekszem pótolni, az év végére talán sikerül csinálni itt egy kis pörgést. Szerencsére szerepjátékra jut idő (csak a beszámolókkal járó pluszmeló okoz gondot). Egyrészt van ugye a D&D kampányom, másrészt játékosként játszom Helvécziát és szintén 5. kiadású D&D-t, plusz hébe-hóba valami egyalkalmas kalandot is játszom/mesélek.

Vannak egyéb szerepjátékos projektjeim is, de ezekről inkább nem is írok. Olyan rossz mindig késlekedésben lenni, majd akkor lesz róluk szó, ha már megjelentek.

Addig is: Kalandra fel! ;)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése