2012. április 30., hétfő

Közeleg a nyár, avagy tények és tervek

A nyár közel van, sőt, ami az időjárást illeti, már itt is eszi a fene az ablakpárkányomon, de messze még a szünet. Pontosabban az egyetem vége, mert ez az évem az utolsó a BA-n (de remélhetőleg nem az utolsó egyetemistaként). A szakdolgozatom már leadtam, de kevesebb mint egy hónap, s itt vannak a vizsgák és a záróvizsga (lehetséges időpontjai...) Szóval akad tennivalóm rendesen, így kevés időm jut a játékra. Ám marad valamennyi, s ez a lényeg.

Például játszom Ynas Midgard Kazamaták és Kompániák rendszerében mesélt Barrowmaze kampányában,  amit szerdánként tolunk a Sárkánytűzben. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Egyébként számomra ez a játék azért is izgalmas, mert a KéKet most először játszom játékosként, ugyanis Solaron még ODnD-t mesélt nekünk.

Aztán tegnap készítettem egy karakterlapot a KéKhez. Úgy vélem, szükség volt egy nyomtatóbarát, oldschool kinézetű cuccra, habár a másik is igazán jópofa. Ezek után mindenki eldönti, melyiket akarja használni.

Közben természetesen dolgozom egy újabb kis kazamatán, mely hasonlóan az Adar Oibos Sírkomplexumához, inkább egyalkalmas játékra lesz alkalmas, bár nagyobb lesz elődjénél. Emellett pedig ott a Baan Gidar, amin folyamatosan dolgozgatok.

No, a Dragon Age sincs elfelejtve, hamarosan folytatjuk azt is, csak tényleg nehéz összeegyeztetni a játékot, pláne, hogy a csapatban mind egyetemisták vagyunk, így mindenkinek most van a legtöbb dolga. Pedig a meglévő szetting mellett egy egészen új is körvonalazódik a fejemben. Ám egyelőre maradunk Thedas világán.

Grátisznak ott van Chomy A fekete kő titka című modulja, melyet a 4. Véletlen Találkozásokon volt szerencsém kipróbálni, s melyet azóta szeretnék lemesélni a csapatomnak.

Tehát folyamatosan munkálkodom, s nem nélkülözöm a megvalósításra váró terveket sem. A bloggal is igyekszem látványosabban foglalkozni, s remélhetőleg mihamarabb új játékbeszámolóval rukkolhatok elő. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése