2011. október 26., szerda

Őszi hírmondó

A múlt héten két írásom is megjelent az LFG.HU-n, mindkettő a Dragon Age kapcsán. Az egyik egy Set 2 ismertető, a másik pedig a Redemption című websorozat ajánlója. Szóval, aki esetleg még nem olvasta volna őket, annak ajánlom figyelmébe mindkettőt. Már csak azért is, mert ezek az első írásaim, melyek megjelentek a honlapon.

Ezen a héten szombaton, azaz 29.-én lesz a Hősök Hajnala 2, ahol a Dungeons and Dragons 4. kiadását próbálhatják ki az érdeklődők, s talán lesz lehetőség még a helyszínen is nevezni. További információt az esemény honlapján találtok. Az előző találkozó nagyon ütősre sikeredett, bizonyára ez is remek lesz. :) (Sajnos most én kimaradok, de az élménybeszámolókat majd kíváncsian várom.)

Rá egy hétre, azaz november 5.-én, jön a Véletlen Találkozások 3, ahol mindenféle DnD-hez kapcsolódó rendszert ki lehet próbálni. A délelőtti játékokra még van hely, szóval, aki kedvet érez hozzá, jelentkezzen, mert feledhetetlen élmény. :) Továbbá a Véletlen Találkozások a blog indulásában is fontos szerepet játszott, aki nem hiszi, nézze meg a legelső bejegyzést. 

Bizony, hamarosan itt a blog első születésnapja.

2 megjegyzés:

  1. Előre is gratula! Lesz valami születésnapi, különleges bejegyzés :) ?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! :) Természetesen lesz valami. :D

    VálaszTörlés